SAM DIGITAL - SAMSON Digitalne rešitve

V preteklih desetletjih nima nobena druga stvar tak vpliv na naše življenje, kot so vse večje možnosti beleženja, shranjevanja, obdelave in izmenjave podatkov. V naše vsakdanje življenje smo avtomatično integrirali nove izdelke in sisteme. Enak razvoj iz analogne na digitalno tehnologijo lahko vidimo tudi v industriji.

 

Enak razvoj iz analogne na digitalno
tehnologijo lahko vidimo tudi v industriji.
SAMSON prevzema izziv digitalizacije. Prizadevamo si, da postanemo prva izbira za pametne ventile, prilagodljive proizvodne procese in zahtevne aplikacije. Za doseg tega cilja smo optimalno pripravljeni. Na SAMSONu se povezuje strokovno znanje in izkušnje zaposlenih na ventilih, aktuatorjih in pozicionerjih ter poznavanju procesov strank. SAMSON šteje več kot 100 let izkušenj na področju ventilskega inženirstva in je nabral potrebno znanje in izkušnje za analizo podatkov in pripravo pravih zaključkov.

V času digitalnega preoblikovanja na SAMSON-u se nova serija izdelkov SAM DIGITAL nenehno razvija, da bi okrepila našo paleto izdelkov in uporabnikom zagotovila resnično dodano vrednost. SAM DIGITAL vsebuje vse digitalne rešitve SAMSON-a kot tudi izdelke, potrebne za povezljivost.
 
SAM ni le okrajšava imena SAMSON, temveč pomeni tudi SAMSON ASSET MANAGEMENT.

 

Preberite tudi