V portfelj podjetja SAMSON sedaj integriran tudi Precognize

Artificial intelligence Samson Giaflex

SAMSON AG ,vodilni svetovni proizvajalec procesnih regulacijskih ventilov, prevzema izraelski "Start-up" Visual Process Ltd. Vse od sejma ACHEMA svojim strankam Samson lahko ponudi tehnološko vodilni napovedni nadzorni in diagnostični sistem SAM GUARD, ki temelji na platformi Precognize.

 
"S SAMSON-om smo našli odličnega srednje velikega partnerja za globalno širitev in delovanje podjetja Precognize."

-  Chen Linchevski, CEO Visual Process

SAM GUARD se uporablja za napovedno vzdrževanje več tisoč ventilov in drugih samostojnih naprav v industrijskih obratih in dopolnjuje portfolio digitalne rešitve SAM DIGITAL. SAM pomeni "SAMSON ASSET MANAGEMENT". Rešitve v portfelju SAM DIGITAL združujejo desetletja izkušenj SAMSON-a in intenzivno razumevanje procesa z najnovejšimi tehnologijami in pametnimi informacijami. Strankam se bo z optimizacijo njihovih procesov ponudila realna dodana vrednost.

 
"Zame je povezava SAMSON-a in Precognize-a popolnoma sinergična in SAMSON-u omogoča, da še naprej zagotavlja vrhunsko storitev svojim strankam."

-  Yaron Carni, Član uprave Visual Process
 

S Precognize-om, SAMSON prejme najbolj tehnološko dozoren in napreden pripomoček za spremljanje objektov in postopkov za proaktivno odkrivanje anomalij, ki upravljavcu postrojenja omogoča, da se pravočasno opravi z ustreznimi ukrepi in tako zaščiti pred izpadi.

 
"DNA, vizija in strateško pozicioniranje obeh podjetij se dopolnjujeta na edinstven način. Pri tem se približujemo našemu cilju, da postanemo tržni in inovativni vodja inteligentne, mrežne tehnologije ventilov pri avtomatizaciji procesov."

-  Andreas Widl, CEO SAMSON

Preberite tudi