Od sedaj dobavljive v vseh velikostih in različnih kombinacijah s pogoni

Zaporne lopute so od sedaj v vseh velikostih dobavljive tudi z DVGW certifikatom za pitno vodo

Od sedaj na voljo v dimenzijah DN50 do DN300. Izvedbe se lahko razlikujejo v odvisnosti od načina vgradnje in cevnega sistema.
 
Uporaba zapornih loput End Armaturen tip WA

Zarorne lopute tipa WA se vgradijo med dve prirobnici, ki so skladne z EN 1092-1 . Pri vgradnji ni potrebna uporaba dodatnih tesnil.
 
Uporaba ventilov za metulje Art WM

Tudi zaporne lopute tip WM pri vgradnji ne potrebujejo dodatnih prirobničnih tesnil in se vgradijo neposredno na prirobnico cevovoda. Zaradi navojnih izvrtin v ohišju se pogosto uporabljajo kot končne armature .

Nadaljnje funkcije zapornih loput End Armaturen
 
Bistveni sestavni del zapornih loput je ohišje iz sive litine in zaporna plošča, ki je največkrat v izvedbi iz kvalitetnega nerjavnega jekla.Manšete so narejene iz posebnega EPDM elastomera. Ta material je bil v fazi izdelave in odobritve podvržen obsežnim testiranjem in preizkavam. Le na ta način se lahko zagotovi, da na primer pitna voda ne izgubi na svoji kakovosti ali okusu.  Zasnova ohišja ustreza zasnovi preizkušenega zapiralnega ventila obstoječe serije  WA / WM. S tem imajo nove DVGW zaporne lopute tudi največji nazivni tlak 16 barov in pritrdilno prirobnico v skladu s standardom ISO 5211. Tako opremljene zaporne lopute omogočajo direktno in neposredno prigradnjo naših pnevmatskih kot električnih pogonov. Skupaj tako tvorita funkcionalno enoto, kot rešitev za potrebo po avtomatizaciji določenega procesa.

Preberite tudi