Krogelni ventil iz nerjavečega jekla v skladu z DVGW za pitno vodo (št. DVGW: DW-6102CT0591)

Nerjavne krogelne pipe dobavljive sedaj tudi s certifikatom za pitno vodo


End Armaturen je razvil nov tip krogelne pipe serije FW za pitno vodo z odobritvijo s strani DVGW, ki izpolnjuje visoke zahteve delovnega lista DVGW W570 in standarda DIN EN 13828. Glavna področja uporabe krogelnih ventilov bodo sistemi za pitno vodo, kot so vodovodna omrežja, sistemi za čiščenje vode ali gradnja vodnjakov. Krogelni ventili najdejo nadaljnjo uporabo v industriji pijač in živil ter v farmacevtski industriji.
 
Krogelni ventili tega tipa so na voljo v nazivni velikosti 1/4" do 2" , pri čemer lahko izbirate med notranjim / notranjim navojem ali notranjim / zunanjim navojem v skladu z ISO 228. Dvodelna ohišja krogelnih ventilov so izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla 1.4408, krogelna tesnila pa iz PTFE.
 
Posebna zasnova ohišja z majhnim mrtvim prostorom zagotavlja, da lahko v armaturi ostanejo le minimalne količine preostalega medija!

Krogelni ventili so lahko pokazali te visoke zahteve po materialu in zasnovi v obsežnih preskusih in pregledih zunanjih preskusnih laboratorijev v fazi izdelave in odobritve. To je edini način in zagotovilo, da pitna voda ne izgubi na kakovosti ali okusu.



 
 

Preberite tudi